Praesidium dog

Wie is Obi?

Obi is de hond van een geweldige campus medewerkster van Groep T genaamd Chris! Obi spendeert zeer veel tijd op Groep T bij zijn baasje, maar daarnaast gaan de praesidiumleden van Industria al te graag een leuke wandeling met Obi doen of komt Obi op bezoek in het Industrialokaal!

Doggo donderdag!

Elke donderdag nemen de praesidiumleden van Industria niet enkel Obi op een leuke wandeling, maar nemen ze ook onze Instagram over voor een leuke takeover! Neem dus zeker op donderdag een kijkje op onze story om meer te weten te komen over Obi, leuke stories te zien en de praesidiumleden/functies beter te leren kennen!

Mentale gezondheid

In het drukke leven van een student kan een momentje rust of je mentale gezondheid al snel op de tweede plaats geschoven worden. Vergeet dus zeker niet soms aan jezelf te denken, een momentje rust te nemen, Obi een keer te aaien, af te spreken met vrienden of wat dan ook!
Indien je nood hebt aan verdere hulp of je weet even niet meer waarnaartoe, dan kan je altijd de diensten raadplegen welke de KUL ter beschikken heeft.