Over Industria

Industria is de studentenvereniging van de Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen KU Leuven Campus Groep T. Wij verdedigen jouw belangen als student, ondersteunen je bij je studie en organiseren allerhande ludieke, culturele en sportieve activiteiten.

Praesidium

Het praesidium van Industria is opverdeeld in verschillende functies. Iedere functie is zo verantwoordelijk voor zijn eigen takenpakket. Aan het hoofd van iedere functie staat meestal een vice, die instaat voor de coƶrdinatie van zijn team.

In het 61e werkingsjaar van Industria is het de kiesploeg District die zich de taak van het praesidium zal opnemen.

Lees verder

Alumniwerking

Industria zet zich niet enkel in voor de studenten van Groep T, maar ook voor de alumni van onze geliefde campus. Wij bieden doorheen het jaar een aantal activiteiten aan specifiek gericht op alumni. Je kan aan deze activiteiten meedoen aan een voordelig tarief als je een erelidmaatschap aankoopt.

Lees verder

Bedrijvenrelaties

Bedrijvenrelaties hun missie is om de kloof tussen studenten en bedrijven te dichten. Ze streven erna om studenten met onze partners in de meest creatieve en efficiƫnte manier te verbinden.

Lees verder

Officiële documenten

De grondregels van iedere vereniging staan gedefinieerd in statuten. De statuten worden aangevuld met het Intern Regelement. De statuten en intern reglement van onze vereniging kan je hier terugvinden.

Van iedere Algemene Vergadering wordt ook een verslag bijgehouden dat beschikbaar is voor iedereen. De verslagen van afgelopen Algemene Vergaderingen kan je hier terug vinden.

Lees verder

T-magazine

Het T-magazine, ook wel bekend als Den T, is ons maandelijkse magazine vol met interessante artikels en leuke spelletjes.

Lees verder

Onze Partners