InterFacultaire Rockrally

Welkom op de pagina van IFR! Op deze pagina vind je de volgende dingen terug: - Wat is de IFR? - Planning events - Inschrijving bands

Wat is de IFR?

De InterFacultaire Rockrally (IFR) is de grootste studenten rockcompetitie van het land. Verschillende bands van verschillende faculteiten nemen het tegen elkaar op in een memorabele muziekwedstrijd. Deze battle bestaat uit twee voorrondes en tenslotte nog een spectaculaire finale in het Depot. Hierbij bepalen zowel een stemming van het publiek als een professionele vakjury wie er doorgaat naar de finale en welke band er tenslotte met de hoofdprijs naar huis gaat. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

Planning events

Semester 1:

  • Jamsessie: 2 november 2021
  • Rockfeestje: 9 november 2021
  • Deadline inschrijven: 17 november 2021
  • Voorronde 1: 24 november 2021
  • Voorronde 2: 29 november 2021

Semester 2:

  • Finale: 15 maart 2021 in het Depot

Indien je meer te weten wilt komen over de locaties, de bands of andere praktische informatie check je best ook eens onze social media. Deze zijn terug te vinden via:
Facebook: Interfacultaire Rockrally (IFR)

Inschrijving bands

Zie jij jezelf niet in het publiek, maar liever op het podium? Dat kan! Elke studentenvereniging die verbonden is aan de KU Leuven of zijn associaties mag voor IFR een band afvaardigen die hen vertegenwoordigt en zichzelf al rockend tot winnaar probeert te kronen. De finale vindt plaats in het Depot. Op deze locatie hebben al talloze bekende artiesten de pannen van het dak gespeeld en jij kan met jouw band de volgende zijn!

Voorwaarden

Inschrijven

Je kan je rechtstreeks inschrijven via deze form: https://forms.gle/cgX66QpjRRxRQ4ir6
Hopelijk zien we jullie snel terug op ons podium!