BAC Infosessie [NL]

16 feb 2021

Free

Zoom

Het eerste semester zit er op en het tweede is begonnen. Jullie hebben in het eerste semester kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten van industria, ook al waren de meeste online. Nu krijgen jullie de kans om zelf activiteiten te organiseren voor een week, namelijk met het BAC-praesidium. Het BAC-praesidium bestaat uit een groep eerstejaars die verschillende activiteiten organiseren. Tijdens de voorbereiding van deze activiteiten leer je een nieuwe groep mensen kennen die ongetwijfeld goede vrienden zullen worden. Je leert samenwerken in een groep, maakt fantastische herinneringen en leert heel wat mensen kennen, wat het je meer nodig?

Wie kan er allemaal in het BAC-praesidium gaan? Alle eerstejaars- en schakelstudenten. Er staat geen limiet op het aantal mensen die in het BAC gaan.

Deze beschrijving is wat vaag, daarom zijn er 2 infosessies. 1 in het Nederlands en 1 in het Engels. Deze infosessies zijn niet bindend of verplicht. Je kan dus nog steed joinen indien je niet naar de infosessies bent gekomen en je bent niet verplicht om te joinen indien je wel bent gekomen.

Zoom link volgt later.

Hopelijk tot dan!
Schachtenmeester Jonas out!