Kursusdienst

De functie Kursusdienst is verantwoordelijk voor de vlotte werking van onze KD. Op deze pagina vind je wat meer informatie over wat zij achter de schermen doen om de studenten hun boeken te bezorgen.

De Kursusdienst functie in Industria bezorgt het cursusmateriaal aan de studenten van Groep T. Hun taak bestaat erin om enkele maanden voor het begin van elk semester de professoren te mailen over het cursusmateriaal dat ze gaan gebruiken. Met die informatie nemen zij dan contact op met Acco (de boekenhandel) om dat cursusmateriaal te bestellen, alsook met Copy De Raaf om zelf cursussen te drukken. Zodra de boeken aankomen, pakken zij de boeken uit, tellen ze de boeken en plaatsen ze hen in de KD-ruimte. Daarna voegen ze de producten toe aan onze website met de voorraad die ze geteld hebben. Zodra het semester begint, openen ze de KD! Ze zijn 11 weken van het semester open.

Naast je cursusboeken, kun je nog veel meer vinden in de KD! Bijvoorbeeld een Industria lidmaatschap, hiermee krijg je 10% korting op je KD aankopen en ook korting op andere Industria activiteiten gedurende het hele jaar. Naast een lidmaatschap vind je er ook een Codex om te cantussen, een labojas voor je labo’s en Industria merchandise (pulls en tshirts).

De KursusDienst bevindt zich op verdieping -1 van Groep T. De boeken kunnen besteld worden op deze website.

Als je vragen of opmerkingen hebt, kan je altijd een mailtje sturen naar kd@industria.be!