Skitrip Industria 02-11/02/2024

Een skitrip met Industria staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Na de eerste examenperiode trekken we er weer op uit en gaan we naar Risoul!

Het skigebied

Om op skireis te gaan, heb je natuurlijk skipistes nodig! Dit jaar hebben we het gebied La Forêt Blanche uitgekozen, een prachtig skigebied dat op alle criteria goed scoort! In totaal kan je er 185 km piste ontdekken:

  • Blauwe piste: 75 km
  • Rode piste: 90 km
  • Zwarte piste: 20 km

Après-ski en feestjes

Naast een goed skigebied kijkt elke student ook naar wat er naast de piste zal gebeuren. Samen met onze touroperator Totally Snow zullen wij zorgen voor de beste après-ski’s, dit jaar zetten we namelijk ons eigen festival op poten met de bijhorende gratis vaten!

De accommodatie

Résidence Les Mélèzes heeft een perfecte ligging, direct op de piste! Niet alleen de piste is dichtbij: ook het gezellige centrum van Risoul ligt. De appartementen zijn comfortabel ingericht en hebben allemaal een keuken (inclusief afwasmachine), woonkamer met tv en een badkamer.

Randanimatie

Samen met Totally zullen wij ook voldoende randanimatie voorzien waaraan je kan deelnemen tijdens de skireis! We kunnen nu al beloven dat er een BBQ zal zijn. Daarnaast bekijken we nog wat de mogelijkheden zijn, vorige jaren organiseerden we een jenever-rodel, een fakkeltocht, een restaurant-avond, festival, themafeestjes… Verder nemen we zelfs meer dan 300 flessen jenever mee voor onze deelnemers! Kortom, je zal je niet vervelen als je meegaat met ons!

Slechts €599

Wat is allemaal inbegrepen?

  • Busreis heen & terug
  • 7 dagen accomodatie
  • 7 dagen skipas
  • 50 vaten bier
  • +300 flessen jenever
  • Trui
  • Flask

Eigen ski’s?

Ben je op zoek naar een paar eigen ski’s maar vind je het te duur? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Mountain Lab! Mountain Lab is ontstaan uit een passie voor het skiën. Bij hen kan je terecht voor kwalitatief materiaal aan de juiste prijs. Kopen bij Mountain Lab is meestal goedkoper dan 2 maal huren. Als enige in België specialiseren ze zich in de verkoop van kwalitatief en recent tweedehands skimateriaal sinds 2018. Ze hebben meer dan 600 paar ski’s in voorraad, gaande van piste ski’s, over freestyle ski’s tot freeride- en toerski’s.

Wees snel met inschrijven, vorig jaar was onze skireis uitverkocht in slechts 18 minuten!

Ben je nog niet overtuigd? Neem een kijkje naar de aftermovie van onze afgelopen editie in Risoul, en van vorig jaar!

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar ski@industria.be, we helpen je graag verder!