WEEKPLANNING – INDUSTRIA SKITRIP 2023 MARILLEVA

Op deze pagina vind je de weekplanning van de Industria Skitrip in Marilleva. Het skiteam kijkt alvast uit naar een geweldige skireis, samen maken we er een onvergetelijke ervaring van! Groetjes Robbe, Stijn, Yarne en Wout x.

Vrijdag 3 februari

Op vrijdag vertrekken we richting de Italiaanse Alpen! De bussen vertrekken vanaf Campus Groep T te Leuven waar je je even moet aanmelden in het atrium. Hier krijg je alvast je trui en flask van Totally. Daarnaast kan je ook nog een Industria buff kopen tegen de koude in de bergen! 🙂

Zaterdag 4 februari

Na een lange en vermoeiende busrit, arriveren we zaterdagochtend in Marilleva. Voor zij die zaterdag reeds een skipas en materiaal hebben, bezorgen we deze jullie zo snel mogelijk. Daarna volgt de rest ook. Voor zij die deze dag nog niet skiën, is het een ideale kans om kennis te maken met het dorpje en al op een terras te zitten! Verder ontvangt iedereen deze dag een bandje van Totally, skipas en de sleutel van de kamer. Vandaag zullen we ook alle waarborgen verzamelen per kamer. Tot slot heeft het skiteam nog een verrassing voor elke kamer 😉

Zondag 5 februari

MmmmmmBOTS! Eindelijk de eerste volledige dag om te gaan skiën, de vakantie is nu echt van start gegaan. ’s Middags hebben we meteen een gratis BBQ die plaatsvindt in Dai Angioi, hiervoor wordt het wachtwoord later vrijgegeven. En ja, wie skiën zegt, zegt après-ski, toch? Vandaag zal dus ook de eerste dag zijn dat we beginnen met ons volledig zelf ontworpen Industria Festival!! Het festival gaat elke dag (behalve woensdag) door van 16u30 tot 20u00.

Inschrijven BBQ: https://industria.be/industria-skitrip-bbq-marilleva/

16u30 – 18u00 Corry und Poets mit gans geile knalmusik

18u00 – 20u00 DJ SEC

Maandag 6 februari

Maandag gaat skiteam vroeg uit bed om ons traditionele cava ontbijt voor te bereiden! Kom langs en geniet van koffiekoeken, appelsap, chocomelk, jus d’orange en ja cava natuurlijk ook ;). ’s Middags volgt de tweede BBQ sessie. Deze avond zal ook onze eerste jenever rodel plaatsvinden. Het skiteam zorgt ervoor dat iedereen zich gezellig warm kan drinken en voorziet poepsleetjes om het helemaal af te maken.

16u30 – 18u00 Dj Robin

18u00 – 20u00 Skiteam

Dinsdag 7 februari

Vandaag gaan we verkleed skiën met ’s middags de bijhorende groepsfoto! De persoon die het zotst verkleed is, wint een fles jägermeister. (delen met skiteam aub ;)) Dinsdagavond zal onze eerste cantus plaatsvinden. Hiervoor volgt later nog het wachtwoord voor in te schrijven.

Inschrijven cantus: https://industria.be/industria-skitrip-cantus-marilleva/

16u30 – 18u00 Dj SEC

18u00 – 20u00 Dj Robin

Woensdag 8 februari

We zijn net de helft van onze reis gepasseerd, maar we hebben gelukkig nog leuke activiteiten op overschot voor de rest van de week. Vandaag is er geen festival 🙁 , er is echter wel après-ski in Rifugio Orti 1900. Hiervoor neem je skilift nr. 16 en je bent er meteen! De avond sluiten we af met de tweede cantus.

Donderdag 9 februari

Weer zo’n hoogtepunt, de tweede JENEVER RODEL. Meer aankondiging heeft de legendarische rodel niet meer nodig. Dat heeft iedereen maandag al gezien!

16u30 – 18u00 Corry und Poets mit gans geile knalmusik

18u00 – 20u00 Skiteam

Vrijdag 10 februari

Voorlopig zijn we nog steeds bezig met de skischool ter plaatste om een slalomwedstrijd te organiseren. We houden jullie hiervan doorheen de week nog op de hoogte!

16u30 – 18u00 Corry und Poets mit gans geile knalmusik

18u00 – 20u00 Dj SEC

Zaterdag 11 februari

’s Ochtends zal iedereen jammer genoeg de kamer moeten verlaten. Laat de kamer zo proper mogelijk achter! Zo vermijd je dat de residentie ter plekke de waarborg van de kamer kan intrekken. Verder kan je doorheen de dag wat uitrusten van een (hopelijk) supertoffe skireis. ’s Avonds zullen we met de bus terug naar België vertrekken.

Zondag 12 februari

Helaas zit de skireis er nu echt op 🙁 ’s Ochtends arriveren we op Campus Groep T. Het skiteam wil stuk voor stuk elke deelnemer bedanken om er ook voor ons zo’n onvergetelijke reis van te maken. Als jullie ons later nog tegen komen (Recup ;), staan we altijd open voor samen er een jägerbomb of jenevershotje in te gooien!

Bedankt nogmaals voor de zotte reis en tot volgend jaar!!! <3