Beste (toekomstige) partner

We zijn vereerd dat u geïnteresseerd bent in Industria! Wij zijn het Bedrijvenrelaties team en onze missie is om u een platform te bieden om in contact te komen met afgestudeerde ingenieurs. Wij streven ernaar om onze studenten op de meest creatieve en efficiënte manier in contact te brengen met onze partners. Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft. Indien er toch nog vragen zijn, aarzel dan niet om ons te contacteren via email op br@industria.be.

Onze folder

Dit is een eerste blik op wat wij in een “normaal” jaar doen. De verschillende soorten activiteiten die we organiseren en de waarden die onze manier van werken bepalen. Deze inleidende folder is bedoeld om u welkom te heten en te laten zien hoe we impactvolle evenementen creĆ«ren en samen met onze partners vorm geven aan de carriĆØres van jonge ingenieurs.

Partnerdossier

In ons partnerdossier vindt u alle verschillende raakpunten tussen bedrijven en studenten die door Industria georganiseerd worden. U kan de evenementen selecteren die u toelaten te tonen wie u bent en waar u voor staat. We proberen ervoor te zorgen dat u als bedrijf uw identiteit kan laten zien en moedigen u aan om er een persoonlijke toets aan te geven.
Wij geloven dat we als ingenieurs alles aan moeten kunnen, we zijn altijd enthousiast als we nieuwe ideeƫn of plannen horen voor evenementen op maat. We nodigen u dan ook graag uit om met ons na te denken en samen met ons geweldige evenementen te creƫren die een herinnering zullen worden voor onze studenten. Als u het partnerdossier wilt bekijken, neem dan contact met ons op (br@industria.be) en wij zullen al deze informatie graag met u doornemen!

Networking events

Doorheen het academiejaar organiseert het bedrijvenrelaties team meerdere networking events. Starten doen we met onze Sector Nights. Dit zijn avonden georganiseerd op Campus Groep T per afstudeerrichting: elektronica-ict, elektromechanica en (bio-)chemie. Deze vinden plaats op respectievelijk 9 november, 22 november en 7 december. Het tweede semester gaat van start met onze jobbeurs. Het is voor ons een jaarlijkse traditie om deze beurs te organiseren in nauwe samenwerking met Campus Groep T in het Sportoase te Leuven. Op onze vorige editie (2022) waren we verheugd om meer dan 600 studenten en 115 bedrijven te verwelkomen. De volgende editie gaat door op 28 februari, 2023. Verder organiseren we een brunch op 22 maart waar bedrijven opnieuw kennis kunnen maken met onze ingenieursstudenten terwijl iedereen kan genieten van een koffie met een daarbij horende croissant. Het jaar eindigen doen we met onze Paella Avond op 26 april. Grijp nog uw laatste kans om onze studenten warm te maken voor uw bedrijf. Wij zorgen er ondertussen voor dat iedereen kan genieten van een authentieke Spaanse paella.
Indien u meer informatie wenst, of geĆÆnteresseerd bent om deel te nemen, aarzel dan niet en stuur ons een mail op br@industria.be.