Beste (toekomstige) partner

We zijn vereerd dat u geïnteresseerd bent in Industria! Wij zijn het Bedrijvenrelaties team en onze missie is om u een platform te bieden om in contact te komen met afgestudeerde ingenieurs. Wij streven ernaar om onze studenten op de meest creatieve en efficiënte manier in contact te brengen met onze partners. Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft. Indien er toch nog vragen zijn, aarzel dan niet om ons te contacteren via email op br@industria.be.

Onze folder

Dit is een eerste blik op wat wij in een “normaal” jaar doen. De verschillende soorten activiteiten die we organiseren en de waarden die onze manier van werken bepalen. Deze inleidende folder is bedoeld om u welkom te heten en te laten zien hoe we impactvolle evenementen creĆ«ren en samen met onze partners vorm geven aan de carriĆØres van jonge ingenieurs.

Partnerdossier

In ons partnerdossier vindt u alle verschillende raakpunten tussen bedrijven en studenten die door Industria georganiseerd worden. U kan de evenementen selecteren die u toelaten te tonen wie u bent en waar u voor staat. We proberen ervoor te zorgen dat u als bedrijf uw identiteit kan laten zien en moedigen u aan om er een persoonlijke toets aan te geven.
Wij geloven ook dat we als ingenieurs alles aan moeten kunnen, we zijn altijd enthousiast als we nieuwe ideeƫn of plannen horen voor evenementen op maat. We nodigen u dan ook graag uit om met ons na te denken en samen met ons geweldige evenementen te creƫren die een herinnering zullen worden voor onze studenten. Als u het partnerdossier wilt bekijken, neem dan contact met ons op (br@industria.be) en wij zullen al deze informatie graag met u doornemen!

Jobfair – ExpoPolis – Sector nights

Het is voor ons een jaarlijkse traditie om een jobbeurs te organiseren in nauwe samenwerking met onze campus Groep T. Dit evenement vindt normaal plaats in de Phillipssite en is de centrale ontmoetingsplaats voor al onze studenten. In 2021 moesten we ons echter aanpassen aan de huidige pandemie. Daarom organiseren we dit jaar een volledig virtuele jobbeurs op ExpoPolis (vanaf 11 februari).
Naast onze Jobfair organiseren we ook onze sector nights. Dit zijn kleinere evenementen die echt gericht zijn op 1 op 1 contacten en zich richten tot een specifieke groep van studenten. Deze evenementen hebben dit jaar al heel wat veranderingen ondergaan omdat we ons aanpassen aan de maatregelen die bijna dagelijks veranderen. Daarom organiseren we dit jaar drie online sectordagen (9, 10 en 11 maart) met verschillende nevenactiviteiten die de interactie tussen bedrijven en studenten bevorderen.
Indien u meer informatie wenst, of geĆÆnteresseerd bent om deel te nemen, aarzel dan niet en stuur ons een mail op br@industria.be.