Bedrijvenrelaties

Zoals de naam al doet vermoeden, streeft het Bedrijvenrelaties-team ernaar om een brug te slaan tussen studenten en de industrie. We streven ernaar om onze studenten op de de meest creatieve en efficiënte manier in contact te brengen met onze partners. Doorheen het academiejaar organiseren we een overvloed aan evenementen, gaande van een grote jobbeurs tot kleinere evenementen gericht op een sector tot nicheworkshops. Als student of bedrijf kan je kiezen welke van al deze contactmomenten het best bij je past.

Voor onze studenten

Voor onze studenten bieden we een verscheidenheid aan evenementen. Deze kunnen variĆ«ren van onze jaarlijkse jobbeurs en sector nights, tot grootse en creatieve atriumevenementen. Deze evenementen zijn allemaal gericht op het creĆ«ren van mogelijkheden voor jou om beter geĆÆnformeerd te raken en contacten te leggen met bedrijven die jouw toekomst kunnen worden. Jouw (toekomstige) baan is erg belangrijk en we willen de kans zo groot mogelijk maken dat jij je droombaan vindt. Daarom moedigen we je aan om op de hoogte te blijven van onze Facebook- en LinkedIn-pagina’s. Dit zijn de platformen waar je onze evenementen kan vinden en mensen kan ontmoeten die deuren voor je zullen openen!

Voor onze (toekomstige) partners

Als Industria willen we je de beste kansen geven om je droomwerknemer te vinden, maar onze focus zal altijd liggen op het creƫren van de beste activiteiten voor onze studenten. Daarom werken we graag samen om nieuwe en interessante activiteiten te creƫren waar u een verscheidenheid aan verschillende studenten kan ontmoeten. Omdat je ons misschien nog niet helemaal kent, raden we u aan om onze folder te bekijken. Hier vindt u algemene informatie over Industria en een korte introductie in wat wij voor u kunnen betekenen. Als u meer informatie wenst, neem dan een kijkje op de Bedrijvenrelaties pagina voor onze (toekomstige) partners!

INDUSTRIA PARTNER WORDEN

Jobbeurs en sector nights

Het is een jaarlijkse traditie om een jobbeurs en een reeks sectoravonden te houden. Ieder jaar doet het team van Bedrijvenrelaties dan ook hun uiterste best om de studenten van een grote jobbeurs en een paar sector nights te voorzien, zodat ze kunnen zien wat de mogelijkheden zijn voor hun toekomstige jobs. De jobbeurs biedt een platform voor een groot aantal bedrijven om alle studenten van Campus Groep T te kunnen ontmoeten, terwijl de sector nights eerder georienteerd zijn naar bedrijven die in specifieke sectoren werken, zodanig dat ze in contact gebracht kunnen worden met studenten die van plan zijn om in die sector te beginnen werken.

Onze visie

Industria is een organisatie voor en door studenten industrieel ingenieur van verschillende nationaliteiten. Binnen Industria worden de verschillende teams gekozen door studenten, om er zeker van te zijn dat we de beste mensen voor de job hebben. We streven professioneel te zijn en de beste kwaliteit te leveren. Als het bedrijvenrelaties team slaan wij de brug tussen de bedrijven en onze studenten.

Het komende academiejaar willen we de studenten beter laten kennis maken met hun carriĆØre als ingenieur. Dit bereiken we door het organiseren van verschillende networking evenementen, een jobbeurs en workshops. Zo dragen wij bij tot het vormen van de ingenieurs van de toekomst, wat zonder onze partners nooit mogelijk zou zijn.