Communicatie

com·mu·ni·ca·tie (de ; v ; meervoud: communicaties) overdracht of uitwisseling van informatie; verbinding, verkeer. Dat is wat mensen binnen de werkgroep van communicatie doen, studenten informeren en hen warm maken voor wat op komst is. Hen laten weten waar en wanneer ze aanwezig moeten zijn voor wedstrijden, feestjes, cantussen, etc.

Grafisch ontwerp

Voor de andere functies uit het praesidium voorzien wij alle visuals zodat we de studenten en sympathisanten kunnen bereiken. Zo maken wij banners, flyers, magazines en nog veel meer. Enkele voorbeelden zijn: de bedrijvenboekjes voor de jobbeurs, de prints voor op T-shirts en banners van 18 vierkante meter. De werkgroep Communicatie is de creatieve ondersteuning van de overige werkgroepen.

Sociale media en fotografie

Social media is steeds meer en meer aanwezig en onze werkgroep heeft als doel de studenten actief te betrekken in wat Industria doet en hen te tonen wat er achter de schermen allemaal gebeurt. Berichten verstuurt via facebook, instagram, etc.  worden door leden van onze werkgroep beantwoord. Op vraag van de andere werkgroepen maken wij banners, posters en divers grafisch design voor de georganiseerde evenmenten en zorgen ervoor dat deze gepost worden op Facebook en Instagram.

T magazine/flyer

T Magazine
Het T magazine heeft een nieuw ontwerp, het wekelijkse boekje is vervangen door een quadrimestrieel magazine. Communicatie voorziet het ontwerp en het thema van dat magazine en gaat opzoek naar mensen die een artikel willen schrijven of een interview willen afnemen. Nadat we alle informatie hebben verzameld, bundelen we deze in het tijdschrift en delen het uit aan de studenten. Aangezien niemand artikels wil schrijven, doen we dit natuurlijk zelf. 😉