Events

Het Events Team staat in voor de organisatie van met name Project L, het Leuvense studentenfestival waar alle studenten de start van het academiejaar kunnen inzetten met een knaller, het galabal, waar men in stijl kan genieten van een klasse volle soirée en de Big Jump Run, waar studenten over springkastelen lopen en tegen elkaar kunnen strijden om hun snelste tijd neer te zetten!

Project Leuven Festival

Project L is een evenement in samenwerking met VTK, LBK, Psychologische Kring, Ekonomika, Medica, Politika en VTG. Dit festival vindt plaats in de tweede week van het academiejaar zodat we alle studenten op een spetterende manier kunnen verwelkomen in deze studentikoze stad. In 2023 zakten maar liefst 12000 studenten verspreid over twee dagen af naar het veld aan Alma 3 waar iedereen volledig los ging op onder andere Pommelien Thijs, Pat B en de Bromeo’s op de mainstage. Daarnaast kon je je ook volledig laten gaan op de techno stage met dikke bass voorzien door onder meer Yves Deruyter, Pegassi en Lolita en nog veel meer!

Galabal

Net zoals vele andere kringen organiseert Industria ieder jaar een galabal en ook hiervoor is het Events Team verantwoordelijk. Als één van de weinige Leuvense kringen mogen wij met trots zeggen dat ons galabal op onze eigen prachtige campus plaatsvindt. Ieder jaar wordt Groep T omgetoverd naar een stijlvolle balzaal in een origineel thema, waar je heel de nacht lang kan dansen en drinken in je chique jurk of maatpak

Big Jump Run

Na al de zotte feestjes waar het goudgele studentenat rijkelijk vloeit moet er natuurlijk ook gesport worden. Daarom voorziet Events de Big Jump Run waar je tegen je vrienden of concurrerende studentenverenigingen over de Oude Markt kunt crossen op een springkasteel van wel 90 meter lang!