Second Hand Book Sale

15 feb 2024

Free

Atrium, Groep T

Gemakkelijk je boeken doorverkopen? Dat kan ook in het tweede semester met onze Second hand book sale! 📚
Dit evenement gaat door op donderdag 15 februari van 9:00 tot en met 17:00. Het is mogelijk om je boeken voor dit evenement achter te laten om te verkopen en om langs te komen om boeken te kopen. Alle verkopen verlopen via online banking met een directe overschrijving naar de eigenaar van het boek. In de onderstaande uitleg staat vermeld wat verkopers en kopers moeten doen op dit evenement.

[PRAKTISCH]
Verkopers:
1. Je kan je boeken die je wilt verkopen 12, 13, 14 en 15 februari binnenbrengen in het Industria lokaal.
2. Schrijf op een sticker (dat je van Industria ter plekke krijgt) je naam, voornaam, de prijs dat je voor het specifieke boek wil, je email adres en het rekeningnummer op welke je betaald wil worden.
3. Indien je boek verkocht wordt zal je de gevraagde prijs ontvangen op de opgegeven rekeningnummer.
4. Indien je boek niet verkocht is, krijg je een mail en kan je je boek na het evenement terug komen ophalen.

Kopers:
1. Kom naar het Atrium in Groep T en hier kan je zoeken naar de specifieke boeken die je nodig hebt. De boeken zijn gesorteerd op verschillende tafels verspreid in het atrium voor het vinden van boeken makkelijk te maken.
2. Indien je een boek wil kopen, dan neem je dit boek, kijk je naar de sticker op het boek en schrijf je de prijs dat de verkoper vraagt over naar het rekeningnummer op de sticker.
3. Nadat je overschrijving is gelukt meld je aan de Industria medewerker dat je dat specifieke boek hebt gekocht en toon je een overschrijvingsbewijs. Deze medewerker zal de overschrijving dan controleren.

Als je nog vragen hebt kan je ze altijd sturen naar kd@industria.be.
Hopelijk tot op de Second hand book sale!