Werkgroep Sport

Het Industria sportteam bestaat uit enkele gemotiveerde studenten met een voorliefde voor sport. Zij steken hun tijd in het organiseren van leuke sportactiviteiten waaraan alle studenten van Groep T kunnen deelnemen! Op deze pagina kan je alle activiteiten die zij organiseren en de evenementen waaraan Industria deelneemt terugvinden.

24 urenloop

Op 25 Oktober om 20 uur wordt het startschot gegeven bij het Universitair Sportcentrum te Heverlee. 24 uur lang lopen studentenverenigingen voor de overwinning. Rondjes (530 meter) worden ondoorbroken gelopen in een race tegen elkaar. Dit jaar loopt Industria om hun record te breken, meer dan 1000 rondjes is het ultieme doel. Industria is in de peilingen een snel groeiende vereniging dat elk jaar weer doet verbazen. Dit jaar belooft weer een spannende editie te worden!

Artikel

Industria runners/cyclists

Niets beter voor zowel je fysieke als mentale gezondheid dan is goed gaan lopen of fietsen! In de interactieve Strava groepen van Industria kan je samen met je mede Groep T-studenten je loop- en/of fietsprestaties tonen, deelnemen aan de verscheidene challenges die gepost worden en leuke loop- of fietsroutes ontdekken!

Link 1 / Link 2

De Strava groepen

IFB's & interne competities

IFB’s zijn competities waarin ploegen van de verschillende Leuvense studentenverenigingen kunnen deelnemen en strijden voor de eerste plaats. Industria neemt deel aan de IFB voor basketbal, zaalvoetbal voor vrouwen, zaalvoetbal voor mannen, veldvoetbal en volleybal. Ook zullen er mogelijkse trainingen georganiseerd worden om de teams samen te laten groeien tot één groot geheel. Deze trainingen en ook de wedstrijden zullen tijdig op de hoogte gebracht worden. Ze zullen te zien zijn voor de teams in hun individuele facebookgroepen en op de Industria socials.

De interne zaalvoetbalcompetitie is een competitie voor Groep T studenten, waar de beste voetbaltalenten onder onze ingenieurs gezien kunnen worden. Ook zal er voor de eerste keer een 3 v 3 basketbalcompetitie te zien zijn dit academiejaar.

Activiteiten

Tijdens het jaar worden er meerdere activiteiten georganiseerd . Dit geldt natuurlijk ook voor sport. Bovenop de 24urenloop en de IFB’s zullen er ook in beide semesters bv. ping pong toernooien, pentathlons, bubble voetbal en veel andere activiteiten met leuke prijzen georganiseerd worden! Kom jij ook?! Voeg je dus zeker toe aan de Sport Industria facebook groep om up to date te zijn!

Er is ook een facebook groep waarin er berichten geplaatst worden en updates over alles worden gegeven. Voor up to date te zijn is het zeker een aanrader om in deze FB-groep te zitten. Moest je ooit een vraag hebben in verband met onze sportactiviteiten of een voorstel hebben voor een sportactiviteit, twijfel dan zeker niet om een lid van het team hierover te contacteren!