Werkgroep Support

Support is een functie die achter de schermen werkt. Je zal ze niet vaak in de spotlights zien staan, ook al vervullen ze een essentiële rol in het organiseren van activiteiten. De functie Support is verder onderverdeeld in sub-functies, namelijk logistiek, materiaalbeheer, drank & eten en PC.

Logistiek

Logistiek is waarschijnlijk de functie waarvan je al het meeste zal gezien hebben zonder daar bewust van te zijn. Wij zorgen voor de stellingen van de 24 urenloop zodat niet enkel Industria, maar ook tal van andere kringen een standje hebben. Logistiek werkt vooral aan de grotere evenementen en werkt veel samen met events. Zo hoort transport van en naar evenementen en uitleendiensten ook in hun takenpakket.

Het Supportkot

Op de onderste verdieping van Groep T kan je het supportkot vinden. Dit is een ruimte waar wij al ons materiaal in kwijt kunnen. In het kot steekt tal van materiaal voor de meest uiteenlopende evenementen. Zo hebben wij een aanbod aan licht en geluid, maar ook aan gereedschap of zelfs borden en bestek. Als je het kot binnenstapt, zal je waarschijnlijk onze materiaalbeheerder tegenkomen. Hij zorgt ervoor dat het kot geen zootje wordt. Naast materiaalbeheer, is drank & eten ook vaak in het kot te vinden. Zij zorgen ervoor dat bij elke activiteit de dorst gelest is als ook de honger. Ten laatste hebben we ook nog de persoon die zorgt voor al de materiaalaanvragen, deze heeft dan ook het inzicht om te zien wanneer er iemand iets vergeet aan te vragen. Het materiaal in ons kot is ook altijd aan te vragen door studenten, zo kunnen we ervoor zorgen dat heel Leuven een bruut feestje kan maken.

IT

IT is het buitenbeentje bij Support. Deze taken horen niet per se bij het standaard takenpakket van ons team, maar worden wel vaak door ons in orde gebracht. De functie IT houdt zich bezig met computer gerelateerde zaken zoals de website of mailing.